piektdiena, 2012. gada 9. novembris

Gaidām Mazo ganiņu


Rudens laiks ir teiksmu, pasaku, dzeju un dziesmu laiks... Puskrēsla, sveces, rāmums, gards medainas tējas malks un stāsti - vecmāmiņu, vectētiņu, rakstnieku grāmatu lapās ierakstīti un komponistu mūzikas un nošu rakstā ierakstīti - senatnīgi un gluži mūsdienīgi... Un mēs Katlakalnā gaidām jau pamazītēm vienu rudens/ziemas laikā stāstāmu stāstu - no Vecsaules šurp brauks MAZAIS GANIŅŠ - ar koklēm, stabulēm un dziesmām, ar dzeju pantiem un skanīgām balsīm.

Jā, gluži drīz - 24.novembrī trijos pēcpusdienā sanāksim Katlakalna Tautas namā un klausīsimies, skatīsimies un līdzpārdzīvosim Vecsaules amatierteātra un Vecsaules folkloras kopas izdziedātu, izstāstītu un izspēlētu stāstu par mazo zēnu, kuŗš kaut kad sen, bet varbūt tik pērnvasar dabūja piedzīvot trakas lietas glābdams sava ganāpulka zvēriņus...  
 
Mēs gaidām ikvienu!!! Vecsaulieši tā vien alkst tieši tev savu stāstu pastāstīt... Nāc šurp uz Katlakalnu.... Visi tevi te jau gaida!!!

Tā ērtākā atbraukšana no Rīgas - ar mikrobusiņu Rīga-Pļavniekkalns - tieši 14.00 no Rīgas mikriņu galapunkta 6.pieturas viņš atiet. Būsiet gluži laikā. No Rīgas var braukt arī ar 26.busu (sestdienā - tas iznāk 14.15 no Abrenes ielas, izlīkumo Pārdaugavu un nonāk Katlakalnā 14.51 (jums vajadzīga pietura ar jauko nosaukumu Ādiņas - tā būs otrā pietura pēc tam, kad nogriezīsieties no Bauskas šosejas - kad izkāpsiet, vēlams paskatīties apkārt, jo iespējams, ka no tā paša busa vēl kāds gudrāks zinātājs nāks uz Katlakalna Tautas nama pusi:)) - kopā nākšana omulīgāka - Katlakalnā reizēm esot manīti vadātāji:) (hug)
Variet jau arī zvanīt man un jautāt, ja nu kas - 28846708
 

Nav komentāru:

Jaunumi

Jaunākās ziņas par Rāmupes gaitām turpmāk tiek publicētas https://www.facebook.com/raamupe/