Vai tādēļ nedziedāju?

2015. gada 11. novembrī no plkst. 18.00 līdz 22.00 Kultūras un tautas mākslas centrā „Ritums”, Jaunielā 29a norisināsies Lāčplēša dienai veltīts pasākums ar folkloras kopu sadziedāšanos „Vai tādēļ nedziedāju?”

Pasākumā sadziedāsies folkloras kopas „Krulla”, „Budēļi”, „Laiva”, „Savieši”, „Lāns”, „Garataka”, „Grodi” „Rāmupe”, „Vilcenes”, „Vilkači” un „Skandinieki”.

Pasākuma organizatori aicina ikvienu Kultūras un tautas mākslas centru „Ritums” izvēlēties kā pieturvietu, kur sasildīties ar karstu tēju, siltu dziesmu un baudīt svētku atmosfēru, kā arī pirms došanās uz 11. Novembra krastmalu, kur kā ierasts šajā dienā tiek iedegtas svecītes, piedalīties radošajā darbnīcu programmā „Radīts Latvijai”. Darbnīcās būs iespējama izgatavot rokassprādzes un piespraudes latviešu zīmē, tāpat arī gaismas laternas, kurās iedegt gaismu, sākoties vistumšākajam gadalaikam. Un tad izvēlēties vai dāvināt gaismas laternu Latvijai, novietojot pie prezidenta pils mūra, vai savas mājas logā, vai arī iepriecinot sev tuvākos ar sirdsmīļu dāvanu.

Komentāri