Dosimies ma-DARĀ, Ziemupē


Ziemupes maDARA ir viens no mūsu kopas laimīgajiem stāstiem – tas, kā mums te patīk, nav izstāstāms. Un tas, ko te allaž ieraugām, satiekam, sajūtam, arī... Mums viens no vasaras mīļnotikumiem ir maDARA. Ar vislielāko prieku būsim šeit šovasar atkal. Tā parasti ir īpaša RĀMUPE, kas atbrauc maDARĀ – kopā ar mums atbrauc RĀMUPEs un maDARAS draugi, mūsu domubiedri, kam patīk vienoties dziesmā un kopsajūtā. Un kā šogad tik valdzinoši - rasaspērlīšu, sudrabrasas, zelta rasas mirdzuma un skaņas meklējumos un redzējumos.


Par maDARU


20. augustā no plkst. 14.00 Ziemupes jūrmalas stāvlaukumā jau piekto gadu norisināsies biedrības “Ziemupīte” organizētie mūsu sakņu, piederības un ģimeniskuma svētki - atpūtas pasākums “ma-DARA”. 

Atpūtas pasākums “ma-DARA” ir vieta un laiks, kur apstājas ikdienas rūpes, ir mirklis, ko baudīt, impulsi, kam ļauties, vieta, kur vienkārši būt, mācīties, saklausīt, iepazīt un darīt. Citus gadus godā cēlām tādas vērtības kā - Saule, Saknes, Zalktis, šī gada vadmotīvs – Rasa - kā neskartas dabas, dvēseles baltuma mērs, kā dziedināšana, kā sākuma un rīta simbols, kā ikkatra soļu ceļš un taka pasaulē un pēdas, ko atstājam.

Komentāri