Dzīvesziņas ciklā Katlakalnā tikšanās ar etnomūziķi Birutu Ozoliņu

Pēc vairāk kā divu gadu pārtraukuma Katlakalna Tautas namā atsāksim Latviskās dzīvesziņas tikšanos ciklu.

2016.gada 16.janvārī (sestdienā) plkst. 14.00 Katlakalna Tautas namā viesos būs etnomūziķe - dziedātāja un koklētāja BIRUTA OZOLIŅA

Saruna ar un par kokli, tradīciju un dzīvi


Nebeidzams gabaliņš dzīves, Sauli sēju, Patina, Sirdsgrieži, Ārpasaules mūzika. Bolta eimu, Māja pie upes... tie ir tikai daži no muzikālo projektu un notikumu nosaukumiem, kuros iesaistījusies Rēzeknē dzimusī un šobrīd Ventspilī dzīvojošā etnomūziķe - koklētāja un dziedātāja Biruta Ozoliņa. 

Rīgas Radio, Botāniskais dārzs, Ukraina, Doma baznīca, Tiguļkalns, Latvijas Nacionālais teātris ... tikai dažas no vietām, zemēm un valstīm, kur Biruta nesusi savu dziesmu, un kokļu mūzikas enerģiju, savu sirsnīgo klātbūtni.

DJ Monsta, Dziesmu svētku kopkoris, Raimonds Tiguls, Rvins Varde ... - tikai daži no ļaudīm un kopumiem, ar ko Biruta sadarbojusies.
Mums šai sestdienas vidū būs jauka iespēja satikt Birutu Ozoliņu Katlakalna Tautas namā - sarunā par dzīvi, muzicēšanu, tradīcijas pieredzēšanu un veidošanu. Arī par to, kā tā dzīvo mūsdienās, kā iedzīvinās mūsdienu, 21.gadsimta cilvēku apziņā un pieredzē.

Tikšanās reizē skanēs kokle, dziesmas un stāsti. Laipni aicināti visi, kurus interesē tradīcija, folklora, muzicēšana un skaista dzīves pieredze.

Sīkākas ziņas pa tālr. 28846708

Komentāri