Aicinām uz Stāstnieku vakaru Katlakalnā!

2016.gada 18.maijā plkst. 18.00 Katlakalna Tautas namā tuvējās apkārtnes stāstnieki pulcēsies Stāstnieku vakarā. Stāstīsim un klausīsimies Stāstus par puķēm, putniem un pavasari. 
 
Lai arī pavasaris ir daudzu ārēju darbu laiks, kad gribas vairāk laika pavadīt dabā, zilu un zeltainu ziedu pļavās, ēnainos mežos, upju un ezeru ieločos, vai rosīties dārza dobēs – baudīt un piedalīties dabas uzplaukšanā, tomēr pēc spraigas darba dienas labprāt laiku pavadām sirsnīgā draugu pulkā pie tējas tases draudzīgās un savstarpēji bagātinošās sarunās. Un kāpēc gan lai tādā pavasara vakarā nesapulcētos stāstīt stāstus – senus un mūsdienīgus, teiksmainus un ikdienišķus, sadzīviskus un pasakainus, jautrus, asprātīgus, apcerīgus vai filosofiskus.


Tālab Katlakalna Stāstnieku kopienas iedibinātāji aicina stāstīšanas meistarus, zinātājus un arī tos, kas stāstniecības jomā iesācēji, bet ir ieinteresēti šīs prasmes pilnveidot, sanākt kopā PAVASARA STĀSTU STĀSTĪŠANAS vakarā. Kopā sanākt aicinām gan Katlakalna iedzīvotājus, gan citus ļaudis no tuvienes un no tālākiem pārnovada ciemiem arī. Stāstītāju pulkā ceram satikt stāstnieci no Doles salas – Anitu Krūmiņu-Štikāni, ķekavieti Veltu Strazdiņu, katlakalnieti Vizbulīti Mazzālīti un daudzus citus.
 
Katlakalns ir ne tikai kalnu zeme, bet arī puķu ielu zeme – tālab īpaši aicināti ļaudis ar puķu un putnu vārdiem, puķu ielās dzīvojošie, puķu un putnu mīlētāji – jums noteikti ir kāds stāsts par to un jūs katrā ziņā vēlaties tos dzirdēt arī no citiem

Es gaidīšu jūsu tālruņa zvanu un pieteikšanos būt mūsu pulkā šai vakarā – 28846708 (Gunta)


Komentāri