Lielā Stāstu nakts. Ievadpasākums

2020.gada 8.martā plkst. 14.00 sāksies Lielās Stāstu nakts Katlakalnā 2020 IEVADSARĪKOJUMS, kurā galvenie viesi būs divi. Vispirms Ina Celitāne, fantastiskā, aizraujošā, īpašā stāstniece un tradīcijas meistare no skaistās Kurzemes zelta pilsētas Kuldīgas. Kurzemes stāstnieku festivāla rīkotāja kopš tā pirmsākumiem. Un Kurzemes stāstnieku festivāls ir senākais Latvijā. Un otrs - mums jau gluži labi pazīstamais un tomēr ne mazāk aizraujošais stāstnieks un stāstnieku skolotājs un meistars Guntis Pakalns, ar mazliet kūru asinīm un mazliet talsniek' izloksn' stāstos un valodā. Būs stāsti par ceļošanu un ceļiem dažādiem, būs kāda meistardabošanās ar stāstīšanu. Būs priecīga kopā būšana - atkal- vai pirmreizēja satikšanās ar stāstiem un stāstīšanu.

Bet, protams, ka 8.marta sarīkojums būs tik tāda neliela iesildīšanās, jo pati LIELĀ STĀSTU NAKTS KATLAKALNĀ-2020 no 21.marta sešiem vakarā līdz 22.marta sešiem rītā.

Visi, visi ļoti, ļoti laipni gaidīti Katlakalna Tautas namā!

Ja interesē, vairāk jums par šo pastāstīs Gunta Saulei, ja viņai piezvanīsiet pa tālr. numuru 27811297 vai uzrakstīsiet e-pastā saulegunta@gmail.com

Komentāri